Forsikring Min side

Årsrejse

Med en rejseforsikring gennem Medlemsbutikken, kan du tage af sted, når det passer dig og din familie. Du vælger, om I skal være dækket i Europa (EU/EØS) eller hele verden. Din husstand er dækket på alle de private rejser, I tager på i løbet af året, i op til 60 dage. Er I hjemmefra længere, kan perioden forlænges op til 365 dage.

Vælg en pakke, der passer til dine behov.
Rejseforsikringen dækker hele husstanden på alle ferier i løbet af året – enten Europa eller i hele verden. Forsikringen hjælper dig med alt det, vores erfaring viser, at vi rejselystne danskere forventer. Vælg den pakke, der passer bedst til dig og dit liv. Uanset hvilken pakke du vælger, får du Tryg Lægehotline med i håndbagagen.

 • Rejseforsikring basis:
  Sygdom- og tilskadekomst
   
 • Rejseforsikring udvidet:
  Sygdom- og tilskadekomst
  Selvrisiko på lejebil
  Forsinkelse
  Ødelagt rejse
   
 • Rejseforsikring super:
  Sygdom- og tilskadekost
  Selvrisiko på lejebil
  Forsinkelse
  Ødelagt rejse
  Konkurs
  Flykompenpensation
  Ekstra rejseledsager
  Erhvervsdøgn
  Skade på bagage i udlandet

Du skal være opmærksom på, at du skal have tegnet indboforsikring og rejseforsikringen først kan træde i kraft efter fire dage, hvis du køber forsikringen, når du er taget afsted på rejsen. 

​Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse

Flere informationer

Betingelser
Faktaark
Produktinformation


Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag fra klokken 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

 

Ring til medlemsbutikken for pris og for bestilling