Forsikring Min side

Autocamper


Bestil tilbud på autocamperforsikring på tlf: 7021 6444 eller på medlemsbutikken@tryg.dk

Med en autocamperforsikring er du dækket med den lovpligtige ansvarsforsikring, hvis du kommer til at skade andre eller deres biler. Du er også dækket, hvis din autocamper bliver stjålet eller får skader i et uheld.

En autocamperforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Det handler om, at du skal kunne bruge din autocamper til ferier og weekend ture, uden at bekymre dig om hvis noget skulle ske med din autocamper. Du skal kunne køre trygt og vide, at du får hurtig hjælp og service, hvis noget går galt.

Alle de vigtigste dækninger
Med en autocamperforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting. En Kaskoforsikringen dækker, hvis din autocamper bliver stjålet eller får skader i et uheld.
 

Sådan er du dækket

Ansvar
Dækker skader på dine passagerer og andre personer i trafikken ved et uheld – også deres ting og køretøjer. Lovpligtig forsikring.

Stilstand
Forsikringen dækker autocampere der er afmeldt hos Skat, og ikke har nummerplader på. Forsikringen dækker brand, eksplosion og direkte lynnedslag, helt eller delvist tyveri af autocamperen og skade opstået i forbindelse med eller forsøg på tyveri, samt vandskade. Forsikringen dækker ikke skade sket under kørsel eller transport. Kan ikke kombineres med tilvalg.

Friskade og glas
Slip for at betale selvrisiko, hvis din autocamper bliver skadet ved brand, tyveri, seriehærværk eller nedstyrtende ting. Du skal heller ikke betale selvrisiko ved reparation af stenslag. Ved udskiftning af autocamperens frontrude, gælder der en fast selvrisiko. Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

Førerforsikring
Dækker, hvis du – eller en anden fører af din bil – kommer til skade i et uheld, hvor der ikke er andre biler involveret.

Kaskoforsikring
Kaskoforsikringen dækker skader på din autocamper – fx ved tyveri, hærværk eller brand. Kaskoforsikringen har også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i din autocamper, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.

Parkeringsskade
Har du købt dækningen Parkeringsskade, får du dækket de ærgerlige parkeringsskader, hvor der ikke ligger en seddel fra modparten i forruden. Skader dækkes med op til 15.000 kr. pr. skade, når autocamperen er blevet påkørt, og i øvrigt holdt lovligt parkeret, herunder påkørsel af indkøbsvogne, men også skader fra bildøre, der åbner op i bilen. Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

Vejhjælp
Vejhjælp – Med en autocamperforsikring hos os får du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din autocamper ikke kan starte. Dækningen kan købes til autocampere med kaskoforsikring.

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Betingelser
Produktinformation