Forsikring Min side

Campingvogn og teltvogn

Ønsker du at forsikre en campingvogn eller teltvogn, skal du kun oprette en kaskoforsikring. Skulle du lave skader på andre personer eller deres ting med campingvognen eller teltvognen, er det bilens ansvarsforsikring, der dækker.

Din campingvognforsikring er en kaskoforsikring, som sikrer dig flere dækninger.

 • Skader på vognen: Kaskoforsikringen dækker skader på din campingvogn eller teltvogn – fx ved tyveri, hærværk eller brand. Kaskoforsikringen er frivillig – men har du lån i camping- eller teltvognen, kan det være et ønske fra långiver, at du har en kaskoforsikring.
 • Hjælp til advokat: Kaskoforsikringen indeholder også en retshjælpsforsikring. Så er du dækket, hvis du får brug for en advokat, fx når der opstår uenighed ved køb eller salg af camping- eller teltvognen.
 • Uheld i udlandet: Er din campingvogn indregistreret, har kaskoforsikringen også en redningsdækning, så du kan få hjælp, hvis du kommer ud for et uheld i udlandet.
 • Dine ting i campingvognen: Du kan tilvælge dækningen Indboforsikring til din kaskoforsikring. Så er skader på dine ting inde i campingvognen også dækket. Ting i en teltvogn kan ikke dækkes.
 • Ekstra service ved uheld: Bliver din campingvogn skadet i et uheld, får du et gratis tjek af campingvogn og tre års garanti på reparationer, når du bruger et værksted tilknyttet Tryg Campingvogn. 
 • Få flyttet din stationær campingvogn: Har du stationær campingvogn, får du to årlige flytninger med i forsikringen.
   
 • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette campingvogn/teltvogn-forsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette en forsikring på campingvogn eller teltvogn.
   

Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse

Betingelser
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris