Forsikring Min side

Hund

Forsikrer du din hund gennem Medlemsbutikken, får du en ansvarsforsikring, der ikke kun dækker dit lovpligtige ansvar, men også dækker de skader, din hund kan komme til at lave på eksempelvis hundetræneren, hundepasseren eller dine børn under 14 år.

Du kan vælge at udbygge forsikringen med ’Sygdom og Ulykke’, så udgifterne til dyrlægebehandling ikke står i vejen for at give hunden den nødvendige behandling, hvis den bliver syg eller kommer til skade.

  • Hundeansvarsforsikring basis: Hundeansvar, sygdom og ulykke
  • Hundeansvarsforsikring udvidet: Hundeansvar, sygdom og ulykke, tænder og medicin, fysisk behandling, pasning
  • Vælg frit: Hundeansvar, sygdom og ulykke, tænder og medicin, fysisk medicin, fysisk behandling, pasning, med på rejse, livdækning
     
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en hundeforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette hundeforsikringen.

​Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse
 


Flere informationer

Betingelser
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris