Forsikring Min side

Hus

Storm, skybrud og brand. Det er bare tre af de hændelser, du som husejer ikke selv er herre over. Derfor er det vigtig med en husforsikring, der dækker bredt. Med en husforsikring gennem Medlemsbutikken får du en forsikring, der hjælper dig med en lang række skader for eksempel i forbindelse med pludselig udstrømning af vand, råd eller tyveri.

Husforsikringen dækker også dine udgifter i tilfælde af, at du som husejer bliver pålagt at erstatte skader på andre personer eller deres ting. For eksempel hvis en storm vælter et træ i din have ned i naboens hus. 

Har du behov for mere, kan forsikringen tilpasses med fire forskellige tilvalgsdækninger.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din forsikring med følgende tilvalg: Udvidet vandskade, Kosmetiske forskelle, Mere tryghed, Bolighjælp. Se beskrivelsen af tilvalgsdækningerne i faktabladet nedenfor.
  • Pris. Prisen afhænger blandt andet af husets størrelse, beliggenhed, hvornår huset er fra og dine tilvalgsdækninger. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side, som du finder øverst i højre side, hvor du også kan beregne pris.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en husforsikring via Medlemsbutikken. Når du opretter husforsikringen, skal huset muligvis besigtiges. Du vil blive kontaktet, hvis Trygs bygningskonsulent har behov for at komme ind i huset. Det er desværre ikke muligt at forsikre husbåde gennem Medlemsbutikken. Vi opretter ikke ejerskifteforsikringer, men anbefaler i stedet, at du kontakter Tryg direkte på 4420 4550.

Læs mere om ikraftrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse

Betingelser
Faktablad
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris