Forsikring Min side

Kat

Din kat fortjener den bedste behandling, også hvis den bliver syg eller kommer til skade. I Medlemsbutikken kan du forsikre din kat, så udgifterne til dyrlægebehandling ikke står i vejen for at give familiens firbenende ven den nødvendige behandling.  

Grunddækningen forsikrer katten ved ulykker og sygdom. Men du har mulighed for at tilpasse forsikringen med en række tilvalgsdækninger, der blandt andet dækker, hvis du rejser med katten eller hvis katten får behov for tandbehandling og medicin.

  • Tilvalgsdækninger. Du kan tilpasse din forsikring med: Livdækning, Med på rejse, Pasning, Fysisk behandling og Tænder og medicin. Se beskrivelsen af de forskellige tilvalgsdækninger i faktabladet længere nede på siden.
  • Pris. Prisen for at forsikre din kat afhænger blandt andet af den valgte forsikringssum, selvrisikoens størrelse og dine tilvalgsdækninger. Beregn pris på forsikringen, eller gå direkte til min side.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en katteforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette katteforsikringen.

Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelse.
 

Flere informationer

Forsikringsbetingelser
Faktaark
Produktinformation

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn pris