Forsikring Min side

Påhængsvogn

Ønsker du at forsikre en påhængsvogn, skal du kun oprette en kaskoforsikring. Skulle du lave skader på andre personer eller deres ting med påhængsvognen, er det bilens ansvarsforsikring, der dækker.

Kaskoforsikringen dækker skader på din påhængsvogn ved for eksempel kørselsuheld, brand og tyveri. Hvis du kører i udlandet, er du automatisk sikret af en udvidet redningsforsikring fra SOS-international.

  • Pris. Prisen afhænger af påhængsvognens nyværdi. Du er velkommen til, at kontakte Medlemsbutikken på mail medlemsbutikken@tryg.dk eller ringe til Medlemsbutikken for at få et tilbud.
  • Informationer og betingelser. Som medlem har både du og din ægtefælle/samlever, som du deler folkeregisteradresse med, mulighed for at oprette en påhængsvognsforsikring via Medlemsbutikken. Du skal have indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring gennem Medlemsbutikken for at oprette påhængsvognsforsikringen.

    Læs mere om ikrafttrædelsesdatoen for forsikringen, betaling, fortrydelsesfrist og opsigelseForsikringsbetingelserne finder du til højre her på siden.Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Bestil tilbud