Forsikring Min side

Studerende - Indbo

Indboforsikringen hjælper dig blandt andet, hvis du får stjålet din cykel, mobil og computer.

En indboforsikring er den forsikring, der dækker dine ting og værdier, hvis du eksempelvis bliver udsat for tyveri, indbrud, brand eller identitetstyveri. Du bør have en indboforsikring, når du bor alene eller deler husstand med andre, der ikke er indboforsikret. Det kræver blot, at vi får oplyst navne-, cpr. nummer-, og mail adresse.

Kaffe i computeren?
Når du opretter en Indboforsikring, har du mulighed for at tilkøbe en elektronikforsikring. Den dækker, hvis du eksempelvis spilder kaffe i din computer eller du kan tilkøbe pludseligskade som dækker hvis du taber din mobil. Der er ofte penge at spare i forhold til at forsikre sin computer gennem forhandleren og sin mobil gennem teleselskabet.

Forsikringen kort:

  • Prisen på Indboforsikring afhænger af, hvor i landet du bor. 
  • Der er to forskellige priser på indboforsikring "by" og "land".
  • Med Indboforsikring får du en forsikring med eller uden selvrisiko med mulighed for forskellige tilvalgsdækninger for eksempel en uheld- og elektronikforsikring og mulighed for at oprette en Årsrejseforsikring, der også kan dække dig på studieophold (kontakt Medlemsbutikken, hvis rejsen vare mere end 60 dage. 
  • Du får en forsikring, der hjælper dig, hvis dine ting eksempelvis bliver stjålet eller brænder - og hvis du laver skader på andre personer og deres ting.
     

Forsikringsbetingelser

Forsikringsbetingelser
Produktinformationer

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.

Beregn Pris