Forsikring Min side

Veteran


Bestil tilbud på veteranforsikring på tlf: 7021 6444 eller på medlemsbutikken@tryg.dk


Sammensæt selv din veteranforsikring. En veteranforsikring skal gøre dig tryg som bilist. Det handler om, at du skal kunne bruge din gamle bil uden at skulle bekymre dig om, at bilen går i stå på en tur. Du skal kunne køre trygt og vide, at du får hurtig hjælp og service, hvis noget går galt.


Alle de vigtigste dækninger
Med en veteranforsikring hos os er du solidt forsikret med alle de vigtigste dækninger. Du får den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker hvis du kommer til at gøre skade på andre personer og deres ting.

Kaskoforsikringen dækker, hvis din veteranbil bliver stjålet eller får skader i et uheld.

Forsikringen er en kaskoforsikring (herunder brand- og tyveriforsikring) for ikke indregistrerede gamle Veteranbiler på 30 år + og for Klassiske biler på 25-30 år samt deres tilhørende reservedele og værktøj, der befinder sig på hjemmeadressen.
 

Tilvalgsdækninger

  • Vejhjælp – Med en veteranforsikring hos os får du adgang til Tryg Vejhjælp. Så kan du altid ringe og få hurtig hjælp, hvis din bil ikke kan starte

  • Førerforsikring – Med førerforsikring er ikke kun dine passagerer, men også du er dækket, hvis du fx kører galt og kommer til skade.

  • 0 kr. i Selvrisiko kan tilvælges


Bestil tilbud på veteranforsikring på tlf: 7021 6444 eller på medlemsbutikken@tryg.dk

Medlemsbutikken er klar ved telefonerne mandag til torsdag 9-16 og fredag 9-15 på 7021 6444. Du har også mulighed for, at skrive til os på medlemsbutikken@tryg.dk, hvor vi svarer inden for 24 timer på hverdage.